Blogchallenge – dag tretten!

Jeg er lidt bagud, så i dag kommer der nok to udfordringer 🙂

Dag 13 – Dit celebrit crush (her har jeg så valgt at kigge lidt tilbage på mine teenageår ;))
Omg, det var en sjov udfordring!! For det første, at tænke tilbage på alle de flødeboller, man har været forelsket i, for derefter at google dem og tænke “hvad gik der liiige galt for mig dengang?!”. Blev i øvrigt lettere chokeret af at google. Hold op hvor er de blevet gamle alle de der boybandmedlemmer. Hvilket også må betyde at jeg er blevet meget ældre. Fuck.

Nåmen here we go, i en sådan ca. kronologisk orden (sådan, fra hvad jeg husker. Havde mange simultan-crushes!)

Da jeg var 10 år gammel, slæbte mine forældre mig med til mit livs første Lars Lilholt koncert (jep, man kommer vel fra provinsen ;)) Nå, det var nu ganske frivilligt at jeg tog med, og jeg glædede mig, og havde en fantastisk oplevelse.. (*argh, det er lidt pinligt at skulle skrive det her*). Jeg fik øje på deres bassist, og ham blev jeg så fuldstændig fascineret af. Ved ikke om man kan kalde det en forelskelse, men jeg tror nok jeg synes han var lidt spændende, og somehow lækker, sødt smil osv… Han var bare noget mere interessant at kigge på end de der klamme drenge, man i klasse med.
Og jeg syntes forresten generelt at drenge var klamme og dumme, og min reelle interessere for det modsatte køn begyndte først væsentligt senere.
Men således – et billede af mit første og temmeligt uskyldige celebrity crush!

Da jeg var de der 11-12 år, var det bare Aqua og Spice Girls, der hittede, så ingen crushes dér. Da jeg så var en 13-14 år, fik jeg øjnene op for boybands. Og må man sige – i DÉN grad da også! Jeg ved faktisk ikke, hvem jeg først blev fan af. Noget siger mig, at det var O-town (gennem den fantastiske tv-serie, som fulgte bandets tilblivelse!)
Jeg var vild med Ashley Angel (sikke et navn, hva? ;)) og i skolen printede min veninde og jeg billeder ud af dem i smug fra internettet (mwuha, vi betalte aldrig for det!) Det var desuden dengang internettet var så nyt og langsomt (*mimre*) at det tog en krig at loade en side med billeder på.
Mit favorit boyband “at all times” var nok Westlife. Puha, hvor var jeg bare vild med dem , og jo mere sukkersødt de kunne synge, jo bedre. Jeg var håbløst forelsket i Nicky fra bandet (og også lidt ham den mørkhårede – Shane, hed han vist). Nicky, som var pæn men som ikke sang godt nok til at få lov til at synge særlig meget på pladerne. Haha! Men ham var jeg vild med. Jeg var så glad for Westlife, at jeg deltog i flere konkurrencer hvor man kunne komme til “meet and greet” og koncert. Jeg vandt dog ikke, trods det at jeg faktisk sendt nogle gode bidrag ind..
Anyway, heeere’s Nickyyy!

Jeg har aldrig været den store Boyzone fan, men da Ronan Keating gik solo var jeg hooked! Ham var jeg også svært glad ved. Det var dog temmelig nederen at han så fik kone og børn og alt muligt..Så døde den vist ligesom der..

Jeg har faktisk aldrig ejet en Blue cd, og har ikke hørt super meget af deres musik. Men ham der Duncan, han var nu meget sød at se på, synes jeg. God knows why, for han er da ikke særlig pæn, vel?! Nåmen kan huske jeg fik et engelsk blad engang på en rejse, og den var fyldt med Blue plakater. Bl.a et af ham i bar overkrop. Så var jeg ligesom solgt til stanglakrids..

Nå, vi bliver i boybands, for jeg var jo vild med ca. alle boybands. Det var bare lige mig, sådan noget sukkersød pop og synkrondans (hvad er der egentlig blevet af synkrondans? Døde det bare i start 00’erne?! Jeg savner det!!!)
Men men, boybandet 5ive hørte jo også til favoritterne! (og jeg STADIG sur over at jeg som 17årig lånte 5ive og N’Sync cd’erne til en veninde, og aldrig har fået dem igen! – savner dem faktisk!!)
Her havde jeg to favoritter. J (Jay), som jeg godt kunne lide fordi han var lidt hård samtidig med at han så rigtig sød ud (og hvor er det dog egentlig et frygteligt smagløst billede, se dog hvor han slænger sig, haha! Hvor grimt! :D)

Jeg kunne også rigtig godt lide Ritchie fra det band. Synes han havde så flotte øjne.

Endnu et boyband, som jeg var fan af, var N’Sync. Mine forældre havde VHS-optaget et billboard awards show, hvor de optrådte, og jeg så det igen og igen (jeg var ofte alene hjemme, og det var bare et hit at sætte det på hver gang)
Jeg var rigtig vild med ham der Lance (don’t ask why, han er jo SÅ grim, hængeøjne og jeg ved ikke hvad. Det var faktisk utrolig svært at finde et nogenlunde decent billede af ham.. Nu har han også fået et nosejob og ligner virkelig en tøs..frygteligt!)
Forresten var jeg også ret glad for a1 boybandet, men de var jo allesammen så grimme, haha!!

Da jeg var teenager, var det før dvd’ens tid (sådan for alvor, i hvert fald). Og jeg havde derfor en masse fantastiske VHS film, som jeg så igen og igen. Ægte tøsefilm. Jeg elskede Freddie Prinze Jr, og tror jeg havde en 2-3 film med ham (igen, kæmpe nedtur at han så blev gift med Buffy lige pludselig. Tshh..)

 Selvfølgelig havde jeg også den ultimative teen film “10 things I hate about you”. Og ham Heath Ledger var da meget sød at se på. Bad boy men alligevel ret cute 🙂

Mit nuværende celebrity crush må uden tvivl være:

Chris Martin. Jeg er så vild med den mand, og alt hvad han laver. Han synger fantastisk, han støtter velgørenhed, han er sød og sjov og så er han altså ret sød at se på, selvom han måske ikke er lækker i traditionel forstand (han er jo en anelse spinkel). Jeg ville DØØØ hvis jeg kunne møde ham!
Uha, Gwyneth Paltrow er en heldig kvinde! (bitch.. tshh!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *