Min (forlængede) weekend i København

Nu vil jeg lige fortælle lidt mere om min dejlige weekend i København.
Da jeg skulle afsted mod København torsdag, så jeg sådan ud. I et outfit jeg selv synes er ret vellykket 🙂 (ja ikke for at prale, elsker bare hver enkel ting meget højt, og synes det spiller godt sammen!:))

Jeg ankom torsdag eftermiddag, da jeg havde fået en DSB Klapsæde billet til 49 kr. Fedt at komme til KBH for 49 kr, knap så fedt at sidde på et klapsæde i så mange timer. Uden bord, uden skraldespand og uden komfort. Man får lidt ondt bagi! Til gengæld har jeg så sparet en masse penge. Det kan vi jyder jo godt li’! 😛
Min søster jobbede, så jeg gik ned på hendes job og hentede nøglen til hendes lejlighed, og tog så bussen ud på Østerbro, hvor hun bor. Da hun kom hjem hyggede vi med tv og mad.

Fredag mødtes jeg med min veninde inde på Rådhuspladsen. Vi tænkte, at det var vejr til kaffe og kage. Det ene med det andet endte vi på La Glace. Jeg var forberedt på deres obskure kagepriser, men havde dog ikke regnet med at de tog 98 kr for en lille kande kaffe ( 2½ kop til hver, lige knap). Gisp! Men så har man da også prøvet det.. Var det pengene værd? Tjaa.. Nej, det er alt for dyrt, men man betaler også for en stemning og en oplevelse som man ikke får på f.eks. Baresso. Man får skænket sin kaffe op, og de vimser rundt i fine forklæder og serverer for en. Og så er det jo et rigtigt gammelt sted, hvilket man godt kan se. Meeen.. Tror jeg indtager min kage og kaffe andetsteds næste gang jeg er i staden 😉

Jeg fik en såkaldt forårskage, og den var bestemt meget god! Faktisk var jeg helt mæt bagefter, hvilket var heldigt, for så behøvede jeg ikke købe frokost 😉

Vi prøvede også de MEGET ombloggede “macaroons” (franske makroner). Det var min veninde, der insisterede på at give, så vi kunne smage dem. Så hun købte to styks (hindbær og citron), som vi kunne dele – til den nette pris af 26 kr. (hooost!) Men de var gode. Men lid for hypede! Så hellere en cupcake! 🙂 Men måske skulle man kaste sig ud i at bage dem selv? Tror bare marengs er ret tricky at kaste sig ud i..

Efter kagen gik vi rundt og kiggede lidt i butikker. Jeg købte også lidt – selvfølgelig i H&M! Det viser jeg senere, for det er for mørkt at tage billeder nu, og jeg har ikke lige nogle billeder liggende af det.

Sidst på eftermiddagen tog jeg hjem til min søster igen, og vi lavede cornflakes og parmesanost marineret kylling (det er altså VILDT godt! selvom jeg lige havde fået det, kunne jeg altså godt klare at lave det igen :))
og så så vi Harry Potter og spiste bland selv slik (der ligger heldigvis en bland selv biks lige nede på hjørnet!)

Lørdag var vi til BogForum i ja – Forum! 🙂
Jeg har været til bogmesse i Århus, men dette var jo meget meget større. Og shit, der var mange mennesker! Jeg fik helt kuller af det til sidst. Mine forældre var også til det, de var taget af sted med en bus – noget biblioteket havde arrangeret. Hyggeligt at ses med dem! 🙂 (jeg er meget et familiemenneske, elsker min familie♥ :))

Vi gik lidt rundt, og kiggede ved standende. De andre købte bøger. Og så hørte vi foredrag/interviews/samtaler (hvad man nu skal kalde det). Det bedste, jeg hørte, var Anders Lund Madsen. Han er bare så skæg, jeg er vild med den mad! Og så sad han næsten ved siden af os, da vi spiste sandwiches. Med sin MEGET unge kæreste! Anyways, jeg tror faktisk han nye bog er ret sjov at læse! Han har skrevet om udkantsdanmark, og de folk, der bor der. Den hedder “Mælkebøtteruten”.
Jeg hørte også Julia Lahme, men det varede kun 15 min og var meget kort og sådan lidt overfladisk om hendes nye bog (som jeg ikke ved om er sjov..måske..)
Det var nu ok at være på bogmesse, men også lidt kedeligt til tider 🙂 (SÅ meget går jeg bare heller ikke op i bøger..)

Anders Lund Madsen er ham til venstre!:

Mine forældre tog hjem kl. 16, og min søster og jeg købte en omgang sushi på vej hjem til lejligheden. Det var fra et helt nyåbnet sushisted, som havde et ret godt åbningstilbud! Det var sushi med sorte ris, første gang jeg har prøvet det, men det var ret godt – kunne ikke smage den store forskel 🙂

Og søndag tog jeg hjem kl. 15.50 med toget mod Århus. I en stillekupé, der ikke var ret stille.. æv! Men jeg fik da lavet lektier, så nu er jeg foran! Dejlig følelse 🙂
Sådan ser jeg ud i dag, søndag. Med ny halskæde på (skal nok vise bedre billede)


Og nu skal jeg i seng, så jeg er klar til i morgen og modulstart! Har I haft en god weekend? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *