Det er en kold tid,,,

HOLD DA OP det er koldt i dag! Brr!! Selvom jeg var iført uld fra yderst til inderst nærmest (uldstrømpebukser og uldtrøje) så frøs jeg alligevel som bare pokker i skolen og ikke mindst udenfor. Her er lige et billede af dagens tøj:

Trøjen er min varmeste – og ældste – trøje. Den er helt tilbage fra dengang, hvor H&M’s Divided linie hed “Rocky” (kan I huske det? :)) Det er vist 10 år siden, det skiftede. Trøjen er i 100% shetlandsuld og dejligt varm og lækker uden at kradse.
Selvom jeg havde uld på lårbasserne var det ikke varmt nok, så i morgen må der komme flere lag på!
Jeg kunne faktisk godt tænke mig en uldundertrøje (lyder helt vildt gammel nu…) og så har jeg set at Ichi laver strømpebukser med fleecefoer – dét lyder dælme lækkert!!
Komfort og varme er lige lidt vigtigere end at være smart, når det er så koldt 🙂

Jeg har sovet lidt afbrudt i nat, for jeg vågnede kl. 1 af en sms fra min veninde. Vores fælles gravide veninde var taget på sygehuset med veer!! Det var jo spændende, så jeg var nødt til lige at sms’e lidt videre med min veninde. Bagefter var jeg lysvågen, og kunne ikke falde i søvn. Men jeg faldt dog i søvn, og da jeg vågnede var der en sms på min telefon fra min dejlige veninde. I nat fødte hun barn nr. 2, en lille dreng på 4065 kg og 55 cm – lidt en basse, faktisk 🙂 Jeg glæder mig helt vildt til at se ham og holde ham, og det var bare den skønneste  nyhed, man kunne få på sådan en råkold mandag morgen 🙂

Selvom jeg ikke har sovet så fantastisk i nat, er jeg dog ikke træt i dag. I morgen skulle vi egentlig være mødt kl. 8, men heldigvis er det rykket til halv ti pga sneen. Vi får besøg af en psykiatribruger, som skal komme og fortælle – faktisk skal personen interviewes af to fra klassen. Så det bliver spændende, det glæder jeg mig til.
Idag har jeg købt stof, for jeg vil lave et forhæng til vores reol. Måske ikke verdens smarteste løsning, men nok trods alt en pænere løsning end det, der var før. Hvad siger I? Meningen er selvfølgelig at forhænget skal hænge under de der buer for oven, skal bare lige have fat i noget at sætte det fast med.
Sådan så det ud før:

Og sådan vil det se ud, altså så bare med den detalje at forhænget hænger under de der buer (hvis I forstår..).
Flaskerne skal evt. også fjernes.

Og aftensmaden i dag blev til en sandwich fra D’s. Havde et værdibevis fra sweetdeal.dk, som skulle bruges 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *