Jeg ærges!

Åhh nogen gange er jeg bare SÅ træt af Trendsales! Både når man skal sælge og byde kan det bare være en super irriterende side.
Jeg ærger mig rigtig meget over, at jeg stod med Stine Goya for Weekday halskæden sådan for et halvt års tid siden, og tænkte “hvor er den fin!” – HVORFOR filen var det lige, at jeg ikke købte møget? Den kostede trods alt kun 150 kr kontra 650 (som de rigtige Stina Goya spejlhalskæder koster).
Det er så dumt! Og virkelig ærgerligt.. For jeg synes virkelig den er fin.

Så er det man tænker “jeg prøver da lige Trendsales”. Eftersom jeg jo ved hvad nyprisen var smider jeg et bud på 100pp og synes selv jeg er meget sød, men bliver mødt med et “Ja jeg har jo set at de bliver solgt for 400 kr herinde så vil gerne højere op!!” Bevares. Dén hopper jeg så ikke lige med på! Gider da så meget IKKE betale overpris for en brugt ting, og aldrig om jeg ville betale over 200 kr for en uægte halskæde, der ikke har set skyggen af hverken sølv eller guld.
Så det bliver ved drømmen. Og ærgelsen. ØV.

Billeder af halskæden:
Fandt så en anden annonce som havde skrevet 100 kr som mindstepris. Men ja, jeg er selvfølgelig allerede blevet overbudt. Just my luck!
Den er bare så fin og passer jo til ALT! Elsker enkle statementsmykker (for lige at bruge et smart modeord: “statementsmykker” jaja..)

Har så for noget tid siden købt en halskæde fra Dixie (sådan lidt en lille fødselsdagsgave til mig selv ;)), som har lidt Goya-vibes. Den er nemlig også i plexiplast, enkel og dråbeformet. Eller plexiglas eller acrylglas eller acrylplast – hvad pokker er forskellen? Anyways, den er nice! Plexi-lexi – we like!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *