Sommerhus day 1

Mmm..
Er i sommerhus. Og det er nice med nice på! Skulle dog først overleve fire timer i tog (foruden togbus til Herning). Men altså, hvorfor købe billet til stillezone når man alligevel bliver afbrudt i al sin stilhed af MEGET snakkende togkonduktør. Eksempel: “Ja så er næste station Odense, og i Odense kan der opnås forbindelse til Svendborg og Faaborg fra spor det og det, og til alle jer der ikke nåede lyntoget, så kan I få rejsetidsgaranti, I skal bare gå ind på www.dsb.dk under fanen rejsetidsgaranti, og så er der sådan en ansøgning, og så skriver I sådan og sådan og så kan I vælge mellem at få halvdelen af jeres penge refunderet eller få en ny billet, og så går der nok en 14 dage..bla bla..” (og vel at mærke samme smøre efter hver station.. plus en masse andre unødige oplysninger. Så hold dog kæft, altså?! Jeeezzz.. GODT man havde Gilmore Girls og kæmpe headphones, kunne da tage det meste af lyden)

Desuden alt, alt, ALT for mange mennesker med tog. Og fra Roskilde også inkluderende ildelugtende festivalgæster. Great.

Blev glædeligt forenet m. kæreste på hovedbanegård. SÅ skønt at se ham igen, altså! Skyndte os ind i tog til Helsingør, købte CPH Card som gælder fra i morgen kl. 10 (vi sover lige lidt længe i morgen.. Nogen har brug for det.. ;)) og så tog vi Lokalbanen videre til sommerhuset.
Fra togstationen er der pænt langt op til sommerhus. I hvert fald når man har bagage. Man skal: gennem skoven, hen af vejen, over vejen, ned af vejen.. Vel at mærke grussti det meste af vejen. Og selvfølgelig ligger sommerhus for enden (næsten) af laaang grussti. Eller føltes i hvert fald meget lang. Og bagefter var højre arm så markant flere meter længere end venstre. Aaav. Av av.

Men her er bare skønt!!. Og det er lækkert at være sammen med sød kæreste igen 🙂 Vi hygger os virkelig bare!! 😀 Det er livet 🙂
Har været nede ved vandet. Har filmet med kamera (tager ca. en krig at uploade hvis man ikke formindsker den inden – mangler program til dette, men I skal nok få diverse film at se – måske ;))
Ooog har taget mange billeder. Så overload af fjæs – beklager, men synes bare de blev så fine m. sand og vand som baggrund.


Altså ved ikke lige hvad jeg laver. Havde åbenbart meget energi (?!)
Flot fyr!

Ligner næsten strand i Maldiverne.. Men er bare strand nær Hornbæk



Dyppede tær. Var koldt.

Ved ikke lige helt hvad vi skal i morgen. Skal vi lige have fundet ud af 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *