"Synes ikke godt om listen" Vol. 6

– Når man påfører sig aluminiumklorid-deodorant efter at have barberet sig under armnene.. Lesson learned!!!! (av av av av av.. Jaja, der stod selvfølgelig på etiketten at det skulle man IKKE gøre, men nu tænkte jeg ligesom at det var kun hvis man var en virkelig tøs, ikk’os..nåmen jeg tog fejl..)

– Når kombinationen “aluminiumklorid” og “nybarberet hud” medfører en form for allergisk reaktion og deraf følgende knopper under armene. Jamen great!!

– Når man hopper rundt og vifter med armene for at få luft til armhulerne, og kæresten spørger om man danser “The Funky Chicken”..

– Når folk ikke af sig selv hjælper en ældre dame ud af toget, som tydeligvis har brug for det. Og når man ikke selv kan komme til at hjælpe kvinden pga. den kødrand af mennesker der står i vejen og IKKE hjælper!

– Når man er til grillfest og alt kødet brænder SERIØST meget på

– Når man er til grillfest og toiletterne i parken er aflåst, som man derfor er nødsaget til at finde en busk. Og når man tror man har fundet et godt sted og bagefter er adskillige myggestik og brændnælde stik rigere på inderlår og balder.. Hurra!

– Når man er til grillfest og får alt for mange splinter i lårerne af at sidde på en træbænk. Og man må sidde møjsommeligt med pincet og pille dem ud, når man kommer hjem.

– Når ens tommelfinger er ét stort myggestik! (av..)

– Når man måler sig med ”smart” målebånd, der kan fortælle en om man er normalvægtig, og får at vide at man er “moderat overvægtig – hold øje med taljen” Jo tak målebånd!!!! (man skal måle sig lige under navlen.. Ment tror altså det er målebåndet, det er galt med!!)

– Når en eller anden idiot hugger den kjole man lige har fundet på tøjstativet i Kvickly fra ens indkøbskurv! Altså hallo!! Der lå også en pose bananer deri, tydeligvis nogens kurv og altså MIN kurv! Nallerne væk! (men farvel til kjole.. i hvert fald i den størrelse)

– Når man skal argumentere med granvoksen mand af en kasseassistent i Kvickly (og han var ikke engang “Ny i job”, Gud være ham nådig!) “Den koster altså 100 kr!!”. “NEJ den koster altså 20 kr ligesom alle de andre kjoler, som hang samme sted og som var ENS. NÅ.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *