Fødselsdagsfest

Igår var Rasmus og jeg til fødselsdagsfest. Det var en rigtig hyggelig fest, men NØJ hvor var jeg glad da der kom to andre piger. Der var liiige overload af fyre, og de skulle allesammen se fodbold *suk*. Og så skulle man endda høre for at man stod i vejen for fjernsynet?! Altså helt ærligt!!? 😉
Fik dog pludselig for mange white russians – på en måde selvforskyldt, da vi gav ham white russian kit i fødselsdagsgave. Så tog hjem før de tog videre i byen, Rasmus blev (selvom han nok skulle være taget hjem sammen med mig, han kan alligevel ikke huske noget.. ;))
Nå, jeg endte i dette tøj igår. Ville egentlig have haft prikkede strømpebukser på til (købte en pakke med et par prikkede og et par stribede i H&M for længe siden) men da jeg ville tage de prikkede på var der selvfølgelig et stort hul på benet. ØV! Så blev det de stribede, egentlig også fint. De er også fyldt med huller, men heldigvis dækkede nederdelen. Har dog sendt begge par direkte ned i skraldespanden, da de ikke er værd at gemme på mere..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *