Just not my day, altså!!

Det var det virkelig ikke igår..

Dagen startede ellers fint ud, men allerede da jeg var mødt i praktikken gik det galt. Først troede jeg, at jeg havde glemt min pung, selvom jeg SEKUNDER forinden havde låst den inde i vores “værdigenstande-skab”. Så jeg løb ned i garderoben i kælderen, rodede hele weekendtasken igennem, og kunne bare mærke pulsen stige og klamsveden melde sig i håndfladerne. Havde jeg mon glemt den hjemme ved forældrene, og skulle jeg nu ringe til dem og bede dem bruge en time på at køre ud til mig med min pung?.. :/

Men pludselig gik det op for mig at den jo lå i skabet.. Goddag, mand! Hvor dum har man lige lov at være i sin egen opgang, altså?!

Nåmen noget havde jeg da glemt hos mine forældre. Nemlig min madpakke.. Men heldigvis er der jo en god kantine, så to styks smørrebrød til mig blev det til.

Dagen i praktikken gik ellers meget godt – og hurtigt! Med egen patient og hofteseminar, plus en times undervisning.

Da jeg kom hjem fra praktikken kunne jeg hente min pakke i blockbuster – hurra! Læbepomaden er SÅ sindssygt lækker, den er 95% organisk og jeg er så glad for den allerede. Og så er den med pebermynte, så man får fornemmelsen af at have polkagrise på læberne 🙂 Det synes jeg også er lidt lækkert.
Jeg fik jo en gave med fordi jeg selv hentede pakken, og det var en hårkur fra Loreal! Vildt nok!Jeg købte også en sandwich til aftensmad fra Anettes, da jeg var alene hjemme og ikke gad lave mad. Desuden var det 100 år siden, jeg havde fået sandwich derfra. Så længe siden, at jeg kan huske at det var 4 kr billigere sidst, aheem… De er nu oppe i 42 kr. Vandvittigt, men tilgengæld får man så også et reelt måltid, det gør man ikke mange andre sandwichsteder..

Kl. 19.35 skulle jeg til træning, og allerede 19.05 var jeg klar til at cykle afsted. Jeg ville være der i god tid. Skyndte mig ud af døren og smækkede døren. Og det skulle jeg så aldrig have gjort. Da jeg står og skal låse min cykel op mangler jeg nemlig min cykelnøgle. Og i det hele taget mine nøgler. D’OH! De lå inde i sofaen..

Rasmus ville først komme hjem 20 minutter i elleve, så der var da pludselig en del timer, der skulle fordrives.. Jeg skrev rundt til folk, og fik Rasmus til at gå på min facebook via sin iphone (den er automatisk logget på begge vores facebooks fra hver sit “sted” på iphonenen) hvor han skrev om der var nogen, der ville lege fordi jeg havde låst mig ude de næste 3 timer.
Men jeg fik ingen svar, hverken det ene eller det andet sted..

Jeg fordrev tiden med at gå en 2,5 timers lang tur, der inkluderede et smut i Rema. Så der fik jeg lige købt lidt. Normann flower pot i gummi, to styks for 25 kr, og så to ruller Oreos. De kostede kun 12 kr for 154 g!Planen er at købe to styks kunstige gerbera i hvid og så sætte en i hver potte.

Jeg gik lidt videre, købte et Bazar og satte mig på McDonalds ved banegården og fik en stor jordbærmilkshake mens jeg læste. Så gik tiden med det, og da der var fem minutter til Rasmus’ tog kom ind, gik jeg ned og hentede ham. Og det var så den dag..

Det er træls når man ikke har mere fritid end man har, at den så skal bruges på at være låst ude. Men jeg har vist lært min lektie nu 🙂 Så tror ikke jeg gør det igen. Nu dobbeltjekker jeg lige et par gange..

Da vi kom hjem skulle vi jo nærmest allerede i seng. Meen vi blev lige lidt oppe og snakkede, vi har jo ikke set hinanden siden torsdag.

Resultat idag= træææt. Men det er jeg nu altid her om morgenen. Jeg kunne heller ikke falde i søvn pga jeg hostede. Så Rasmus måtte lægge sig ind på sofaen og sove! Stakkel..

Idag har været en god dag ellers. Men var meget træt i praktikken..
Regner med at bage pizzasnegle senere. Håber ikke det tager for lang tid.

ps har fjernet acceswebfeed eller hvad det hedder..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *