Saturday!

Lige om lidt skal kæresten og jeg til fest hos min dejlige veninde! Hun holder en fest for alle sine venner – bare fordi det er forår. Fint!
Vi skal lige ha’ lidt at spise, og så tager vi bussen derud. Jeg har allerede klædt mig på (men må hellere tage et eller andet hagesmæks-agtigt-device på for ikke at spilde tomatsovs ned af mig selv)
Og ja, kjolen er ny. Gider ikke have det dårligt over det, for den kostede 39 kr fra ny. Og det er totalt sejt med tribal print. Bare så I ved.
Alt tøj + smykker er fra H&M, på nær skoene – de er fra Vagabond. Og jeg skal da vist også lige smide Casio uret inden jeg smutter, hehe 🙂
Idag var jeg til træning, der var så hård at jeg var ved at besvime (seriøst!)

Og så har jeg glemt jer at vise dette billede, det er noget tid siden vi fik det, men jeg er så stolt over mig selv og mine køkkenevner, så I skal altså lige se!
Jeg lavede laksebøffer med nye kogte kartofler, dampede grøntsager og hjemmelavet hollandaise sauce. Det smagte vildt godt! Hvorfor har jeg først i mit 23. leveår opdaget det fantastiske ved hollandaise? Det smager jo af citron = nice! (at det så hovedsageligt består af smør er jo en mindre detalje..)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *