"Synes ikke godt om"-listen. Vol 1. Uge16

Jeg læser mange blogs, og en af mine yndlingsblogs (Presenting) har hver uge en “ugens hadeliste”. Ideen har inspireret mig så meget, at jeg har tyvstjålet den og fyldt den med mine egne småfadæser og sjove oplevelser. For dem er der mange af, når man er mig.

Vi kalder det “synes ikke godt om”-listen. Here goes..

Referenceprogram

  1. Når man skal stå op kl. 5 for at nå en færge..zzzz…
  2. Når man cykler ned til færgeområde, stiller cykel og går hen til færge og på vejen er ved at blive kørt ned af samtlige biler/lastbiler.. (okay jeg overdriver men det var ikke rart!)
  3. Når man ved landgang går ud det forkerte sted, og bliver skældt ud af en færgemand ”vi sagde det jo over højttaleren!” øhh nej fister, I mumlede meget kraftigt over højtaler!
  4. Når man tager alt sit træningstøj på, hopper på cyklen og cykler ned til træning for først dér at finde ud af, at man er det forkerte sted.. Crapdammit!
  5. Når det går op for en, at man nu får en bøde på 30 kr fordi man ikke dukkede op til træning
  6. Når ens overbo går amok med at trampe, rykke rundt på møbler, åbne garderobeskab med skydelåge ca. 20.000 gange kl. 3.33 onsdag nat.. but whyyyy?!
  7. Når man er til eksamen, og ikke kan svare på det første eksaminator spørger om
  8. Når man går i panik over at starte så ringe ud, og derfor prøver med et tilfældigt gæt
  9. Når eksaminator ryster med hovedet og udstøder et svagt suk mens hun siger ”nej..” Nåmen undskyld da..!?
  10. Når man ikke kan huske pinkoden til sit fælleskonto-dankort, har tastet forkert to gange nede i Kvickly og er storsvedende med en kæmpe kø bagefter sig: ”Undskyld.. øh jeg prøver lige det her dankort i stedet!!”
  11. Når man går en tur nede i byen, og finder en masse ting som man køber fordi ”de er så billige, det kan jeg godt lige” og så opdager at man jo alligevel har brugt 150 kr på ti minutter. Igen.
  12. Når det sner i april (wtf?!)
  13. Når man cykler i lidt kort nederdel, og laver et kæmpehul igennem den da man vil trække den ned. Øv.
  14. Når man har købt ny bikiniunderdel i H&M til en halvtreller på tilbud, og egentlig synes at det var et kup og så ser, at de har sat dem ned til en tier. Nåmen de havde alligevel ikke flere i min størrelse (hrmm..)
  15. Når en venlig mand spørger om man har brug for at hjælp til at komme ind af døren med sin cykel (jeg kan altså godt selv, faktisk!!)
  16. Når man i forsøget på at overbevise manden om at man virkelig godt kan selv snubler over pedaler, dørtrin and what not..
  17. Når man tager til tortur-fitness på tom mave – lesson learned!!

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *