Julefrokost med DSR

Lørdag var jeg til DSR julefrokost. Det vil sige, julefrokost for folk i De Studerendes Råd.
Vi var ni styks, og det var super hyggeligt.
Vi mødtes i Bowling Nord, hvor vi startede ud med en omgang Lokums Race. Det går kort sagt ud på, at man sidder på et plastiklokum med motor og gashåndtag, og så drøner man rundt på en lille bane og racer mod hinanden. Skide sjovt! Selovm dem, der vejer mindst selvfølgelig er dem der kan køre hurtigst.. Men det var nu sjovt at prøve! 🙂 Jeg gad godt prøve rigtig gokart indendørs.. 😛

Bagefter var der spisning. Der var MEGET mad, meeeen jeg synes ikke det var helt i top. De brunede kartofler var lidt mærkelige, f.eks. Men jeg blev da mæt.

Og så var der bowling i 1 time. Powerbowling. Med rød og grøn kegle. Jeg er simpelthen en kegle (haha) til at bowle, så det var ikke mig, der fik hentet shots hjem. Men vi fik da nogle – tre styks Jägermeister til mig! Jow tak! 🙂

Efter det tog vi ned i byen og drak en øllebølle. Og det var så årets første julefrokost.

Jeg har ikke nogen billeder – endnu – tog nemlig ikke nogen selv, så I må nøjes med disse, og så kommer der måske nogle senere, af mig i fuld fart på et lokum i en kort kjole.. Yderst yndigt!

Nissehuen var fundet frem, dagen til ære. Og ganske moderigtig med pailletter!
Sådan så jeg ud fra top til tå (min nye taske blev luftet, og har allerede modtaget en del komplimenter. Og ja, jeg lader da folk tro den er ægte hvis det bare er nogle jeg møder tilfældigt nede i byen.. hihi! ;))
Sådan ser lokumræs ud. Vi havde dog ingen hjelm på -tsk.. 🙂
Skal hilse og sige, at det er hårdt for mavemullerne!! Og benerne.. av av av. Men sjovt, dét er det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *