ENOTE day 5, Søndag d. 18. oktober 2009

Søndag var sidste dag i Coruña og rejsedag. Vi skulle tage flyveren fra Santiago lufthavn, så vi tænkte at vi lige ville se Santiago De Compostela på vejen.
Vi startede dagen med at tjekke ud fra hotellet, og tage afsked med vores meget søde, meget lidt engelsktalende receptionist.
Vi skulle med tog fra Coruña, og da det var søndag var der desværre noget ventetid. Vi sad udenfor og ventede. Her er et skilt:
..og et til:
Endelig fremme i Santiago ville vi så putte vores bagage i nogle bokse, så vi kunne gå en tur rundt i byen. Men, men. Der var låst helt af ind til det rum, med bagagebokse 🙁 Så vi måtte jo slæbe det afsted efter os. Op af bakke, op til katedralen. Puh! Og det var ikke det eneste problem, vi løb ind i.

For der var demonstration. STOR demonstration! Gaderne var spærret af, og der var folk overalt. Det var næsten ikke til at komme frem og tilbage:
Endelig nåede vi op til katedralen, men vi kunne ikke rigtig komme til at se den, grundet den store folkemængde..
Så vi gik tilbage igen, ned til lufthavnsbussen. På vejen fik vi lige verdens klammeste burger og så nogle firben, og så begyndte den lange rejse ellers hjem.
Vi var først hjemme kl. halv syv mandag morgen. En lang, hård nat, men en dejlig flyvetur hjem, hvor vi fik sandwich, cola, kiks og så “Venner”, “Mr. Bean” og andet godt.
Men NØJ man sover bare dårligt i et tog. Så jeg brugte det meste af mandagen på at få indhentet noget søvn. I Coruña fik vi jo også sjældent mere end 6 timers søvn, så følte mig lidt i underskud. 🙂

Men det har bare været en super tur og en helt fantastisk oplevelse! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *