Hyggefest

Fredag aften havde jeg i fællesskab med Marlene implementeret en plan, der involverede øldrikning. Hvor og hvordan og hvorledes og hvor vi skulle være, vidste vi ikke helt. Vi endte ude hos mig (hvilket forinden havde medført en storsvedende og panikslagen mig, som prøvede at forbedre Jerusalems ødelæggelse – aka, min lejlighed). Vi var mig, Marlene og Ellen. Jeg havde annonceret på facebook i en status, men vi blev kun os. Os tre og en masse rester fra min fødselsdagsfest. Dvs. øl, cider og shots. Og vi havde det sjovt!
Marlenes smukt dekorerede negle:
Ellen lånte mine bamse strømper, fordi hun frøs. De passede SÅ godt til hendes pailletleggins:22.54 tog vi bussen ind til den bar, hvor Ellens søster arbejder. Vi fik gratis øl, fordi hun havde vundet 50 ølbilletter. 🙂
Da baren lukkede, tog vi videre på Passagen Vinstuen (hvor der stinker af røg, og man risikerer at få tæsk hvis man ytrer noget forkert om AGF). Her mødtes vi med Marlenes kæreste og hans venner, og blev der indtil det sted så lukkede (hvad sker der for nattelivet i Århus?!). Vi tog videre på Jacobs, hvor vi sad udenfor i gården. Rigtig hyggeligt, og jeg havde heldigvis min vinterjakke på (og så var der teressevarmere, hurra for det!). Vi så Gordon Kennedy og Laus Høybye, og så var min aften reddet 😉

Ja, her ser det så umiskendeligt meget ud som om, at jeg knækker mig, men faktisk snakkede jeg bare i telefon med Rasmus. Åbenbart kunne jeg bedre høre ham, når jeg bukkede mig ned?
Jeg ved ikke, hvad klokken var da jeg gik hjem. Men på vej hjem skulle jeg da lige omkring Ali Baba og have mig en slice. Så har man det nemlig også meget bedre når man vågner, når maven ikke er helt tom. Jeg spiste den på vejen hjem til Rasmus. Det regnede, og det regnede på min pizza men jeg var ligeglad. Jeg havde i øvrigt mine nye sko på, og kan konkludere, at de skal gåes til i fuld tilstand. Jeg tænkte nemlig overhovedet ikke over, at de skarvede. Men nøj, HVOR de altså skarver! Det er dog blevet LIDT bedre. I starten skarvede de på begge hæle, de to yderste tæer på begge føder, samt på den knogle, der sidder på siden af foden inderst, lige før storetåen (svært at forklare) på begge fødder. Nu skarver de “kun” på sidstnævnte knogler. Men det gør godtnok også nas! Dagen efter, da jeg skulle gå ned til busstoppestedet var godtnok en ren lidelse! Men det må blive bedre. Det SKAL det! De er jo så fine..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *