Hyttetur!

Vil lige fortælle lidt om vores fantastiske hyttetur:) Vi skulle med bussen kl. 17 fra skolen, til en “hemmelig location” som vi ikke kendte. Omkring halvanden time senere med bussen, befandt vi os nord for Hadsund, hvor vi så skulle indlogere os. Det var i firemandsværelser, og vi fik hurtigt gjort vores værelse lidt hjemligt..



Om aftenen spiste vi MASSER af mad, spillede TP og festede..


Lørdag stod vi op til morgenmad ved en ni tiden, derefter var der frie aktiviteter, og vi var nogle der gik en tur ved vandet. Det var en lidt vild tur, i sumpet og vandet terræn, og på et tidspunkt skulle vi krydse et vandløb, hvor man skulle gå over en stor rund, ustabil træstamme. Det var vild’!!


Senere skulle vi på et løb med poster. Vi blev blandet med fysserne. Det var ret så skægt, selvom vi ikke klarede posterne så godt 😉 hehe..

Tilbage fra løbet var vi lige lidt trætte. Vi fordrev tiden med at spise chokolade og puste balloner op.

Lørdag aften var der fastelavnsfest!! Og der var massevis af gode udklædninger. Jeg var matros! 🙂

Der blev slået katten af tønden, og vi opførte den underholdning, som vi skulle lave i vores hold fra løbet. Hvert hold skulle opføre en sang, der indeholdte bestemte ord, samt opføre et lille skuespil der skulle omhandle noget bestemt (man trak nogle sedler med valgmuligheder). Jeg havde en lille star performance som Jack i vores fortolkning af “Titanic” haha!! 🙂
Der blev festet igennem lørdag aften, og det var bare skægt!!

Der var to, der havde fødselsdag, og den ene skulle have kanel!!!
Søndag eftermiddag skulle vi så hjem igen. Godt trætte.. Men cola og chips er en god kur! 🙂

Rigtig god hyttetur, hvor jeg synes jeg har lært mange af mine klassekammerater bedre at kende, så den har helt sikkert tjent sit formål godt 🙂 Jeg glæder mig til at komme tilbage til klassen efter to dages praktik! :)//Rebekka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *