There's No Place Like Home

Lige nu i dette øjeblik at disse ord bliver skrevet, sidder jeg i et Arriva tog med kursen mod Århus. Rasmus og jeg har hygget os vældigt i Holstebro, og synes bare weekenden er gået så hurtig. Det er næsten lidt trist, at man pludselig skal hjem igen når nu man syntes man lige var kommet..

Her følger nu billeder samt tekst fra weekenden i det vestjyske:

Fredag aften så Rasmus og jeg Troldmanden fra Oz. Han havde aldrig set den før (hvordan kan man være 24 år og aldrig have set den?!). Han syntes den var meget sød og fin, om end det var svært at holde sig vågen til den, da klokken var mange.

(jeg vil forresten have hendes Ruby Slippers!)
Lørdag formiddag gik vi ned i byen sammen med min mor. Vi skulle finde en fødselsdagsgave til min storebror. Vi købte KÆMPESTORE is i Nørreportcentret, de var vildt gode!! Hjemmelavet (italiensk??) is. Så meget is her for en 20’er:
Hjemme igen hyggede vi os bare, stille og roligt. Og jeg fik også bagt en pæretærte. Den faldt vist i god jord hos testpanelet 😉 Lørdag aften blev tilbragt foran fjernsynet til The White Concert. Musikken og de optrædende synes jeg var udemærket, men jeg brød mig ikke om værten, der var godtnok for meget klovn over ham.. Hvorfor ikke lave det mere seriøst og mere historisk informerende, med billeder og filmklip af Beatles fra den tid, albummet udkom? Jeg syntes godtnok det var skuffende.. Men lækkert nok at høre musikken igen i nye udgaver. Jeg ved ikke hvad min favoritsang er på White Album, men jeg har da en klar svaghed for Blackbird. Måske også fordi det vel er den eneste sang jeg bare kan spille på guitar, hvor jeg ikke skal kigge på tablaturer imens…

Søndag var vi inviteret til frokost hos Rasmus’ moster og onkel. De bor nemlig også i Holstebro. Det var hyggeligt at være på besøg hos dem, at se på onkelens modeltog og lege med den lettere utilregnelige kat. Den mand har simpelthen en kæmpe modeltogbane. Helt vildt! Jeg kom til at tænke på dengang jeg var lille, og hvis mine forældre skulle noget om aftenen og det så var min storebror der så efter mig, så tog vi sommetider hans togbane frem og så byggede vi landskaber og huse til i lego. Det var bare så hyggeligt!:) Men Rasmus’ onkels togbane var dog noget mere imponerende end vores lille tog, der bare kunne køre i ring..

Vi gik hele den lange vej fra deres hus og hjem til mine forældres. I bidende kulde. Hjem til eftermiddagskaffe og Happy Feet på dvd (som jeg havde købt for 30 kr, men nøj hvor den skuffede!) vi endte vist begge med at falde i søvn til den..
Billeder fra vores gåtur hjem, Vandkraftsøen:

Og efter en god aftensmad var det jo så på toget mod Århus, og det er her jeg i skrivende stund befinder mig. I morgen venter endnu en uge, men jeg tror at denne bliver en ganske udmærket en af slagsen. Jeg skal arbejde mandag og tirsdag fra 8.15 til 14.15 og så har jeg fri onsdag. Torsdag og fredag skal jeg arbejde igen, og fredag aften skal jeg til fest. Og så skal jeg formentlig lave noget med min søster tirsdag aften. Så det er fint!:)
-rebekka

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *