Tillykke skat!

Idag fylder Rasmus, min dejlige kæreste, 24 år. Vi stod tidligt op om morgenen, da jeg skulle være på arbejde kl. 8:15 i Trige. Så vi satte vækkeuret til halv syv, tog os god til om at stå op og hygge lidt. Han fik også sin gave fra morgenen af. Jeg gav ham en tur til Oslo! Han blev meget glad, og vi glæder os begge til at få en romantisk tur sammen. Og ja, så gav jeg ham også en film “Big Fish” og jeg havde skrevet et langt og sødt kort.

Rasmus kørte mig på arbejde, så det var dejligt! Jeg skulle vaske op derude, og hjælpe med at pakke mad i varmekasser. Det er et sted hvor de laver ældremad, som bliver kørt ud i Århus og omegn. Tja, hvis jeg skulle spise det mad gik jeg i sultestrejke;) Ikke fordi det ikke er god mad, men jeg står nu af overfor skibberlabskovs og den slags.. Og så må I gerne kalde mig kræsenpind, sådan er det bare:D
Det var meget rart at lave noget andet end bare at vaske op, og jeg føler mig også knap så smadret. Men det var altså bare i dag jeg skulle være derude..

Efter arbejde tog jeg bussen hjem til Rasmus, og det tog så også kun ca en time at komme hjem, da jeg først skulle med den ene bus og bagefter den anden. Kl. 17 mødtes vi med hans forældre inde i centrum, da de gav aftensmad på den græske restaurant der ligger ved storetorv (i en bygning på 1. sal med udkig over torvet). Restauranten hedder Athena, og maden var rigtig god! Det var en rigtig hyggelig aften vi havde sammen. Og rigtig lækker mad vi fik. 3 retter, så vi var godt mætte!!:)
Her er lidt billeder fra dagen:
Rasmus fik en buket fordi det var hans fødselsdag:


Min hovedret:
Vi fik en slikkepind allesammen sammen med regningen;):

-rebekkaY

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *