Happy Days.

Jeg er i Holstebro for en kort stund. Jeg har været her siden i torsdags. Mest fordi jeg følte jeg trængte lidt til at komme hjem. Når man ikke har noget arbejde, og det hele er lidt surt og trist, så længes man også efter dem derhjemme. Min storebror er her også, og min søster kommer i morgen. Så det er rigtig hyggeligt. Det gik forresten godt i onsdags, ved vikarbureauet. Det var sådan et informationsmøde, og der var også andre til det. Først fik man en masse at vide om selve bureauet, og så var der en lille test man skulle tage (der bl.a. involverede LET hovedregning, men eftersom jeg er en dør til den slags havde jeg selvfølgelig en fejl i 16 x 2,5.. – men ellers var det rigtigt) Dernæst skulle man udfylde et læs papirer og så til en personlig samtale. De ringede til mig igår, og sagde at jeg kunne få et tre ugers vikariat på handelsfagskolen i Skåde og Odder. Det er fra 17-22 mandag, onsdag og torsdag og så fra 8-15 fredag i Odder. Jeg er lidt træt af at det er om aftenen, da det går ud over mine fritidsinteresser ved ASG og jeg kan heller ikke så let være sammen med Rasmus. Til gengæld får jeg så aftentillæg, og det er en periode der er til at se sig ud over. Om ikke andet er det penge, og det har jeg desperat brug for! Så jo, jeg er sådan set godt tilfreds. Jeg er da lidt spændt på mandag..

Jeg var lige ved at rydde op i mine gamle billeder her på min fars computer, og her er lige et udpluk af hvordan jeg og min verden så ud i gymnasietiden – altså for cirka to et halvt år siden. Meget har godtnok forandret sig siden dengang..

2006: Mit værelse (idag et gæsteværelse uden alt mit ragelse..)


Man bliver jo smukkere med tiden.. /rebekkaY

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *