Storebedagsferie!!! And a trip down memorylane..

Hvor er det lækkert med bededagsferie. Min mor kommer i morgen kl. 15, og så skal vi bare rigtig hygge indtil hun tager hjem lørdag aften. Vi skal sove hos min søster alle tre, og lørdag formiddag skal vi spise brunch på Italia, og der kommer min storebror også. Det blir bare så hyggeligt og jeg glæder mig! Ligenu hygger jeg bare med at se Sex and the City.. Dejligt man bare kan sove længe i morgen!:D Og jeg har INGEN lektier, og det er luksus. Det skal nydes så længe det varer! For efter sommerferien venter den virkelig verden med lektier og anatomilære..:S hehe.

Sidder og rydder lidt op i mine billeder og dokumenter her på min computer. Det er et større projekt, for det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg IKKE er et ordensmenneske (selvom jeg ønsker at være det, jeg ønsker det virkelig!! Hvor må det være rart at have styr på alt, og vide hvor alting er!). Fandt lige nogen gamle billeder fra gymnasietiden af. Åh, det gode gamle dage og hvor havde jeg dog langt garn! 😀
hehe
Jeg havde laaangt hår gennem hele gymnasiet, men i 3.g blev det så klippet kortere. Og for lidt over et år siden fik jeg det klippet i en kort page. Jeg foretrækker dog den længde, mit hår har nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *