Mobiltelefon

Jeg har været nødsaget til at købe denne telefon, sony ericsson J210i. Funktioner? Ca. ingen. Den kan sende sms’er og jeg kan ringe, og høre radio. Så radio er omtrent den fedeste feature den har. Nå, men man er vel også selv ude om det når man sådan taber sin telefon ned i en spand vand (ja, jeg ved jo godt det var dumt og jeg gør det aldrig mere). Dog var telefonen meget levedygtig – og er det stadig, men den kan ikke tage billeder, og man kan ikke tale i telefon i den. Derfor har jeg købt denne mobil. Som mest af alt ligner en værre håndværkermobil.. Den kostede kun 300 uden abonnement, hvilket er ok. Så jeg tog en udflugt til Tilst/Skjoldhøj og købte den lækre sag (eller noget) i Elgiganten.

Burde virkelig have en idiotsikker mobil.. En der kunne tåle at få øl udover sig, at blive tabt i en spand vand og kylet ned på det pureste asfalt.

Ak ja, min dårlige motorik tillader ikke smarte og dyre gadgets!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *