Minder…

Min rigtig gode veninde igennem 15 år skal giftes, og jeg har tænkt på at give hende en lille ekstra gave, der så har personligt præg. Hjemme ved mine forældre i Holstebro fandt jeg disse to billeder af os sammen. Her er vi henholdvis 6 og 7 år gamle. Ja, jeg var et utroligt grimt barn uden fortænder og med skævt og kort pandehår på det ene billede (mor havde åbenbart lige været igang med saksen, det gik altid galt!) Men disse to billeder har min dejlige kæreste så været så sød at skanne sammen i et, så nu skal det bare fremkaldes i størrelsen 18×24 og så i en flot ramme. Synes det er en sød gave, især fordi det er et billede fra børnehaveklassen, hvor vi jo lærte hinanden at kende, og vores venskab begyndte. Sammen med billedet har jeg tænkt mig at lave et langt brev eller lignende hvor jeg skriver en masse ned, om hvad vi har oplevet og lavet af sjove ting gennem tiderne. Håber og tror det bliver godt. Jeg ved hun bliver glad for det:) Og jeg ved at hun ikke ser det herinde, for hun ved ikke jeg har denne blog..:)Glæder mig til brylluppet den 29. marts. Det bliver første gang, jeg skal til bryllup, så det er jo ekstra spændende. Det er i Tyskland, da hun skal giftes med en tysker. Rasmus og jeg kan heldigvis få et lift med fra Århus, så det er jo super. Det er noget billigere end at skulle rejse med toget. Nu er der kun en måned til brylluppet, så tiden går stærkt! Skal også have fundet en “rigtig” bryllupsgave:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *